Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Brand in Het Nieuwe ABG

In woonzorgcentrum Het Nieuwe ABG aan de Van Dedemstraat in Bergen op Zoom is in de nacht van woensdag op donderdag korte tijd brand geweest in het appartement van een van de bewoners. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, de brandweer had de brand snel onder controle. De bewoner kon tijdig haar kamer verlaten en bleef ongedeerd.

De brand ontstond even na half drie in het appartement op de eerste verdieping. Medewerkers van tanteLouise reageerden adequaat. Toen ze bij het appartement arriveerden had de bewoner de kamer al op eigen kracht verlaten. Na controle door ambulancepersoneel is zij ondergebracht in een andere kamer. Van de andere bewoners van het zorgcentrum hoefde niemand zijn of haar appartement te verlaten. Hoe de brand is ontstaan, is nu nog niet duidelijk.

Nazorg
Bewoners en medewerkers van Het Nieuwe ABG maken het goed. De nazorg is meteen opgestart, medewerkers van de dagdiensten ingelicht. Specialisten van stichting Salvage zijn aanwezig om te helpen bij de verdere afhandeling van de brand en de reiniging van het appartement en de afdeling.