Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

PGO maakt medische gegevens digitaal inzichtelijk

TanteLouise ondersteunt als één van de eerste ouderenzorgorganisaties in Nederland de ontwikkeling van de persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). In een PGO (een app of website) kunt u gegevens over uw gezondheid van verschillende zorgverleners digitaal inzien. Zo heeft u alle informatie - van de dokter, het ziekenhuis en de behandelaar - straks op één plek.

Volop in ontwikkkeling

PGO’s zijn nieuw en nog volop in ontwikkeling. De zorgsector werkt er hard aan om de PGO’s zo compleet én gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Op dit moment ontsluit tanteLouise (nog) geen gegevens in een PGO. We moedigen het gebruik van PGO wel aan en zetten ons in voor de ontwikkeling. In de toekomst zullen steeds meer zorgorganisaties, waaronder ook tanteLouise, gegevens inzichtelijk maken in PGO’s.

Makkelijk en veilig

In een PGO, een app of een website, kunnen mensen op een makkelijke en veilige manier actuele gezondheidsinformatie inzien. Er liggen in onze woonzorgcentra flyers met uitleg over wat een PGO is en hoe u er een kunt gebruiken.

Hoe werkt een PGO? 

U kiest zelf welke PGO het beste bij u past. Vervolgens downloadt u een app via de App Store of Playstore. Op deze website staat een PGO-keuzehulp. Alle PGO's op deze website zijn gekeurd op veiligheid en bescherming van gegevens. Eerst een PGO uitproberen voordat u er een downloadt? Dat kan op www.voorbeeldpgo.nl.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op www.pgo.nl of www.digitalezorggids.nl. Of vraag om een flyer bij tanteLouise.

Hulp nodig?

Kom je er online niet uit? Bel dan met de DigiHulplijn. Van maandag tot en met vrijdag (tussen 08.00 uur en 22.00 uur) en zaterdag (tussen 09.00 en 18.00 uur) zit er iemand voor je klaar. Of mail naar vragen@digihulp.nl.