Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Magazine speciaal voor mantelzorgers tanteLouise

Vandaag is het de Dag van de Mantelzorg! Dit jaar hebben we iets bijzonders: een magazine speciaal voor alle mantelzorgers van tante. Heeft u ‘m al gezien.

Op de Dag van de Mantelzorg zetten we de mantelzorgers van onze bewoners en cliënten traditiegetrouw graag in het welverdiende zonnetje. Het thema is dit jaar ‘onzichtbare helden’.
MantelzorgNL koos dit thema omdat de zorg die mantelzorgers geven, vaak helemaal niet zo zichtbaar is. Mantelzorgers vinden de zorg die zij geven, vaak vanzelfsprekend. Zij doen het uit liefde.

Onzichtbare Helden

Daarom zetten we onze mantelzorgers in het magazine in de schijnwerpers. Het blad heet ‘Onzichtbare Helden’. Vol mooie, persoonlijke verhalen van mantelzorgers bij tante. Alle eerste contactpersonen hebben een exemplaar thuis ontvangen. Maar het blad is natuurlijk net zo goed bedoeld voor familie of vrienden waarmee zij de zorg delen.