Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Mantelzorgbijeenkomst over brandveiligheid bij tanteLouise

TanteLouise organiseert samen met de brandweer Bergen op Zoom op woensdag 12 oktober van 18.45 tot 21.00 uur een bijeenkomst over brandveiligheid voor alle mantelzorgers van tanteLouise.

U krijgt tijdens de bijeenkomst van de brandweer Bergen op Zoom en tanteLouise uitleg over brandveiligheid en brandveilig leven. Zowel binnen de verzorgings- en verpleeghuizen van tanteLouise als bij u thuis. Waar kunnen u en uw naaste zelf op letten? En wat doet tanteLouise aan brandveiligheid? U krijgt dus ook tips & tricks voor thuis mee!

Programma:

  • 18:45 uur: inloop, restaurant Het Nieuwe ABG in Bergen op Zoom (Van Dedemstraat 13, Bergen op Zoom)
  • 19:00 uur: welkom
  • 19:15 uur: presentatie over brandveilig leven door Jos Loos van brandweer Bergen op Zoom en adviseur veiligheid Lysanne Wijburg en medewerker veiligheid Dennis Taal van tanteLouise, met ruimte voor vragen
  • 20.30 uur: afsluitende borrel
  • 21.00 uur: einde

U bent van harte welkom om bij deze bijeenkomst te zijn! De bijeenkomst is voor alle mantelzorgers, niet alleen voor eerste contactpersonen. U kunt u inschrijven via deze link: https://forms.office.com/r/Sx6CuNq5yW.

Heeft u zich ingeschreven maar kunt u toch niet? Laat het ons dan weten door te mailen naar evenementen@tantelouise.nl.

Parkeren

Let op: er is beperkt parkeerplek bij Het Nieuwe ABG. Parkeer, als u met de auto komt, aan de kant van de ingang van de beeldentuin (Zuid-Oostsingel). Dus niet op het terrein bij de hoofdingang aan de Van Dedemstraat! Is de parkeerplaats van het ABG aan de Zuid-Oostsingel vol? Dan kunt u bijvoorbeeld op Plein 13 parkeren (let op: in het centrum van Bergen op Zoom geldt betaald parkeren t/m 21:00 uur).