Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Online colleges voor cliënten en mantelzorgers

Ariana, studentdocent van Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan, houdt speciaal voor cliënten en mantelzorgers van tanteLouise een online collegereeks Met de dag blijer. Tijdens de interactieve colleges leert u welke hormonen ons blij laten voelen. En hoe kleuren, geuren, smaken en muziek ons positief kunnen beïnvloeden. De colleges zijn speciaal bedoeld voor senioren.

Benieuwd? Volg, samen met uw naaste of zelf, dan één of meer online colleges. Elke maandagmiddag van 14.30 tot 15.30 uur op 9, 16, 23 en 30 mei. U kunt ze allemaal volgen, maar één of een paar kan ook.

Het college is interactief, dus u kunt met Ariana in gesprek! Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar mantelzorg@tantelouise.nl. U ontvangt dan per mail een link naar de Zoommeeting (voor wie Zoom niet kent: dat is een online videobelprogramma) en een handleiding om het college online te volgen.

Oud Geleerd Jong Gedaan

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan organiseert sinds 2014 interactieve colleges voor senioren, gegeven door studenten. Zij bereiken op deze manier duizenden senioren per jaar. Tijdens de colleges gaan ze met ouderen in gesprek over uiteenlopende onderwerpen, halen ze herinneringen en kennis op en delen ze ervaringen. Het motto van OGJG: persoonlijke groei is niet afhankelijk van leeftijd!

Meer weten over Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan? Ga naar www.oudgeleerdjonggedaan.nl