Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Nieuw logo voor VanThuisUit

VanThuisUit, een vernieuwend zorgconcept van tanteLouise, heeft een nieuw logo. Sinds deze week prijkt het nieuwe beeldmerk op de gevel van het Dag- en Doecentrum in Steenbergen.

Nieuw logo

VanThuisUit had een nieuw logo nodig omdat ook andere zorgorganisaties in Nederland dit nieuwe zorgconcept in de toekomst willen gaan toepassen. Wegens succes bij tanteLouise, dus dat is goed nieuws!

Daarvoor was een logo nodig dat zich meer onderscheidt van dat van tanteLouise en CZ Zorgkantoor, de twee initiatiefnemers van VanThuisUit. De collega’s in Steenbergen blijven gewoon een naambadge dragen met het tanteLouise-logo erop; VanThuisUit Steenbergen is en blijft van tante. Wat dat betreft verandert er dus niets. Alleen een frisse nieuwe look.

Uitleg logo

De rode cirkel in het logo staat voor de deelnemers van VanThuisUit, waarvan de wensen en behoeften centraal staan. We streven naar zelfredzaamheid en zelfregie. De andere cirkels symboliseren hun verbondenheid met de maatschappij en de ondersteuning door hun sociale netwerk en de zorgprofessionals.

Het nieuwe logo van VanThuisUit

VanThuisUit

Nieuw zorgconcept

VanThuisUit is een vernieuwend zorgconcept van tanteLouise en CZ zorgkantoor. Het biedt ondersteuning aan kwetsbare ouderen die nog zelfstandig (thuis) wonen. VanThuisUit is onderdeel van de beweging ThuisWaarts. In 2022 werd het eerste Dag- & Doecentrum van VanThuisUit geopend in Steenbergen.