Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Tante start opleiding gespecialiseerd verzorgende NAH

Gisteren ging de opleiding tot Gespecialiseerd Verzorgende NAH bij tanteLouise van start: een verdiepende opleiding die in het teken staat van de zorg voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH).

Initiatief

Bijzonder, want er was bij tanteLouise al wel een GVP en GVS-opleiding, die verdieping bieden over psychogeriatrie en somatiek, maar nog niet over NAH. Dus namen collega’s van tanteLouise zélf het initiatief. Kim van Meel, assistent locatiemanager van Moermont, was samen met collega’s Melissa Van der Wielen (teamleider NAH-woningen), Stephanie van Vugt (psycholoog) en Marit de Jong (opleidingen) betrokken bij de ontwikkeling.

Best mogelijke zorg

Kim: “We zien steeds meer cliënten met NAH. In Residentie Moermont heeft tanteLouise drie NAH-woningen, maar ook in andere verpleeghuizen van ons wonen cliënten met NAH. Je wil de best mogelijke zorg leveren, en daar draagt deze opleiding aan bij.” De opleiding wordt verzorgd door OPPstap. Zowel medewerkers van tanteLouise als van collega-zorgorganisatie Groenhuysen kunnen aansluiten. Een mooie stap!

Kom naar Café Brein!

Wilt u meer weten over de NAH-zorg bij tanteLouise? Kom dan naar Café Brein op dinsdag 29 november in Residentie Moermont. U krijgt dan te horen hoe wonen in een NAH-woning eruit ziet en wat de mogelijkheden zijn qua dagbesteding. Aanmelden kan via deze link: Amarant - Café Brein