Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Samen aan Z is gestart!

Goed nieuws! Care2Adapt, het project waar tanteLouise vorig jaar aan meewerkte krijgt een vervolg. Deze keer onder de naam Samen aan Z.

Het doel van Samen aan Z? Samen met zorgprofessionals een oplossing vinden voor het personeelstekort in de zorg- en welzijnssector. En dat arbeidsmarktprobleem stopt niet bij de grenzen, want net als bij Care2Adapt werken we ook nu weer samen met andere Nederlandse en Vlaamse organisaties. Deze keer zijn dat: Care innovation center West-brabant, Fontys Hogeschool, Karel de Grote Hogeschool, Stormin, Thomas More-hogeschool, Universiteit Antwerpen, Zorggroep Oriant en dus tanteLouise. Het project Samen aan Z wordt mogelijk gemaakt door Interreg Vlaanderen-Nederland, Provincie Noord-Brabant en Provincie Antwerpen.

Samen aan Z loopt drie jaar en biedt verschillende trajecten aan voor zorgprofessionals. Denk hierbij aan programma’s die zich richten op nieuwe verpleegkundigen in de organisaties, het verhogen van veerkracht in teams, maar ook het vergroten van de implementatiekracht om innovaties goed in te zetten. Het laatst genoemde programma is voor ons al bekend als Care2Adapt. De nieuwe editie daarvan start in het najaar van 2023. De overige programma’s starten in het voorjaar van 2024.

Meer informatie (of links naar externe websites) over de verschillende programma’s en relevant nieuws plaatst tanteLouise gedurende de looptijd van het project  lees je op onze eigen project pagina:

Projectpagina Samen aan Z

TanteLouise heeft dit keer geen organiserende rol in het project. Wij fungeren vooral als klankbord, we sluiten aan om onze kennis over de praktijk te delen en we denken mee om de programma’s zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de praktijk. Op 1 juni was de kick-off van het project bij de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Tijdens deze kick-offbijeenkomst leerden de projectpartners elkaar beter kennen. Daarnaast kregen zij informatie over de verschillende projectonderdelen en de mogelijkheden die het project biedt. Namens tanteLouise zitten innovatieadviseurs Natascha van Riet en Carmen Platschorre in de projectgroep. Ben je nu alvast nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

Kick-off bijeenkomst op 1 juni