Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Samenwerken aan goede palliatieve zorg

Bij palliatieve zorg zijn vaak meerdere zorgverleners betrokken. Een goede samenwerking is dan belangrijk. Daarom heeft het Netwerk Palliatieve Zorg, waar tanteLouise lid van is, een transmuraal palliatief zorgpad ontwikkeld.

Behandelwensen

Met het palliatief zorgpad worden behandelwensen en grenzen van cliënten tijdig gesignaleerd en gemarkeerd en in de regio op dezelfde manier besproken. Dat gebeurt met behulp van Advanced Care Planning (ook wel bekend als pro-actieve zorgplanning). Deze informatie wordt vastgelegd in het cliëntdossier en gedeeld met andere betrokken zorgverleners. Dit zorgt er onder andere voor dat er niet pas in een spoedsituatie of in de stervensfase over de wensen wordt nagedacht. Bij tanteLouise gaan we dit jaar op 5 locaties starten met dit zorgpad. 

In onderstaand filmpje vertellen onder meer onze collega’s Bart Cornelissen (transmuraal palliatief verpleegkundige) en Pien Gimbrère (specialist ouderengeneeskunde) er meer over.

Een mooie regionale samenwerking, waar tante trots op is!