Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Stem nu op VanThuisUit voor de Nationale Zorg Award

Stem nu op VanThuisUit en bezorg tanteLouise de publieksprijs voor de Nationale HR Zorg Award.

De award

TanteLouise is met VanThuisUit als een van de vijf finalisten volop in de race voor deze prestigieuze prijs. Op 4 juni maakt een vakjury bekend welke zorgorganisatie de creatiefste oplossing heeft bedacht om iets te doen aan de personeelskrapte in de zorg. Bij VanThuisUit verlagen we de zorgvraag door kwetsbare ouderen zelfredzamer te maken. Kwestie van 'oud of the box' denken... Hoe we dat doen, zie je in het filmpje hieronder. Vind jij dat tanteLouise de publieksprijs moet winnen, breng dan online je stem uit. Dat kan tot en met 31 mei. Doen!

Meer over VanThuisUit

Nieuw zorgconcept voor kwetsbare ouderen

VanThuisUit is een nieuw zorgconcept van tanteLouise en CZ Zorgkantoor tussen thuis en het verpleeghuis in. VanThuisUit is gericht op het bevorderen van de zelfredzaamheid van kwetsbare ouderen, door hen te ondersteunen bij datgene waar ze waarde aan hechten. Dat kan bijvoorbeeld zijn: iemand met dementie (opnieuw) leren koken. Of opnieuw dat ene wandelrondje door de wijk aanleren.

Deelnemers van het Dag- en Doecentrum van VanThuisUit