Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

TanteLouise organiseert tech summit

Het klinkt nogal fancy... en dat was het eigenlijk ook. Normaal gesproken zijn het meestal de leveranciers van technologie, die hun klanten -zoals tanteLouise- uitnodigen voor soortgelijke events. Maar tanteLouise houdt van omdenken en dus draaiden we de rollen een keertje om.
 

 Op 13 maart nodigden we al onze technologiepartners uit om bij ons langs te komen om met elkaar na te denken hoe wij de toekomst van de ouderenzorg, gezamenlijk vorm kunnen geven. Het eerste 'tante's tech summit' was een feit! En dat zorgde ervoor dat in tante's Zorglab -anders dan anders, laten we eerlijk zijn- de mannen eens in de meerderheid waren.

De dag begon met een vooruitblik. Wat zien we in de toekomst gebeuren in de ouderenzorg, wat betekent dat voor tanteLouise? Wat is onze visie en strategie daarop? Daarna nam Egge van der Poel ons mee in de wereld van data-science en AI. Een toekomst die veel dichterbij is dan we jaren geleden konden bedenken. Met al die inspiratie op zak mochten de bezoekers eerst genieten van de creatieve en vooral heerlijke uitspattingen van ons eigen horeca-team van Hof van Nassau. Zij zorgden er deze dag voor dat onze inwendige mens in ieder geval niks tekort kwam!

Na de lunch was het tijd voor actie. De deelnemers gingen in groepjes aan de slag met drie toekomstscenario's: de verpleegkundige van de toekomst, de mantelzorger van de toekomst en de therapeut van de toekomst. Collega's van tante leefden goed zich in en hebben deze toekomst op oscarwaardige manier weggezet ;) Om ons zo goed mogelijk te kunnen inleven én zij dienden ook als vraagbraak uit de praktijk. Zo ontstonden als snel nuttige inzichten, maar ook nog veel onbeantwoorde vraagstukken en vooral waardevolle verbindingen en contacten tussen de leveranciers onderling. De groepjes koppelden hun bevindingen terug en zo eindigden we de dag -zoals verwacht- niet met een klip-en-klaar antwoord op om helemaal voorbereid te zijn op de toekomst. Maar wél met een heleboel inspiratie, aanknopingspunten en mooie verbinding voor een toekomstbestendige samenwerking. Wordt vervolgd?

Sfeerimpressie