Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

TanteLouise wint HR Zorg Award 2024

TanteLouise heeft met VanThuisUit de nationale HR Zorg Award 2024 gewonnen! De prijs werd uitgereikt tijdens een groot event in Maarssen. Marcha Kwisthout, manager zorg en behandeling, kreeg de bokaal - en een cheque ter waarde van 10.000 euro - uitgereikt door Evelyn Finnema, de voorzitter van de vakjury. Al gauw kwamen de andere aanwezige collega's van tante ook het podium op.

Omdenken

Thema dit jaar was ‘omdenken’. Organisator FWG Progressional People daagde alle zorgorganisaties in het land uit om met ideeën te komen om iets te doen aan de arbeidskrapte in die sector. Het nieuwe concept dat tanteLouise in samenwerking met CZ zorgkantoor en Fontys op stapel heeft gezet, kreeg de voorkeur uit 42 inzendingen.

Ouderen zelfredzamer maken

De jury roemde de creatieve wijze waarop tanteLouise met VanThuisUit de leemte tussen thuis en het verpleeghuis vult. Ze doet dat door kwetsbare ouderen met een zelfontwikkelde methode op slimme wijze zelfredzamer te maken. Daardoor kunnen ze langer zelfstandig thuis blijven wonen en vermindert de zorgvraag. En dat betekent dat er meer zorgprofessionals beschikbaar blijven voor zorg aan die mensen die dat het hardste nodig hebben.

Bekijk de aftermovie

Lees meer over VanThuisUit