Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

TanteLouise wint publieksprijs Nationale HR Zorg Award

Yesss! Met de slimme bril wonnen we vandaag de publieksprijs van de Nationale HR Zorg Award 2021!

Op het congres van FWG Progressional People kozen de aanwezige zorgprofessionals ons project 'Gezondheidszorg zonder afstand' uit 5 finalisten. Dankzij de slimme bril - een bril met videoverbinding via een app - kunnen collega's op afstand met elkaar meekijken.

Nieuwe energie

Zo kunnen medewerkers die bijvoorbeeld re-integreren en daardoor niet of minder aan bed kunnen werken, tóch meewerken door nieuwe medewerkers in te werken of stagiaires te begeleiden. En dat zorgt voor nieuwe energie op de werkvloer, het thema van de award. TanteLouise gebruikt de bril ook voor andere situaties, zoals een medisch specialist op afstand laten meekijken. Zo krijgen onze cliënten sneller de juiste zorg.

Andere inzendingen

De vakjuryprijs van de HR Zorg Award gaat naar collega-zorgorganisatie De Wever, die haar leerlingen en stagiaires met het project 'lekker in je vel' helpt bij een goede werk-studie-privé-balans. Bekijk alle inzendingen en het filmpje van tanteLouise over de slimme bril hier.

Bedankt aan alle collega's die hier een succes van hebben gemaakt!