Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Tante's Wentelteefjes Challenge

Vrijwel alle locaties van tante gingen de Wentelteefjes Challenge aan, in het kader van de zero waste week. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Bakken

Medewerkers, leerlingen en vrijwilligers doken de keukens in om wentelteefjes te bakken. Ook onze bestuurders Ingeborg Roks en Jan-Kees van Wijnen deden mee en bakten heerlijke wentelteefjes voor de bewoners van Onze Stede.

Weggooien = zonde

Het team duurzaamheid van tante organiseerde de challenge tijdens de zero waste week, om bewustwording over afval te vergroten. Er wordt stiekem heel wat weggegooid, en dat willen we voorkomen. Vandaar de uitdaging om van oud brood wentelteefjes te bakken. Superleuk om te zien dat de challenge zo goed is opgepakt!

Stofzuiger in de kast

Onze collega’s van de dagverzorging Stuijvenburgh gingen zelfs nog een stapje verder deze week. Annemarie en Soraya: “Tijdens de activiteit schilderen voor Pasen hebben we gebruik gemaakt van afvalhout, de vaatwasser is deze week niet in gebruik, we hebben gezellig samen de afwas gedaan met het "ouderwetse teiltje", en de stofzuiger bleef in de kast we hebben de veger en blik erbij gepakt. Bijkomende voordelen, minder stroom verbruik en de zelfredzaamheid van de bezoekers werd gestimuleerd.” Wij zeggen: ga zo door!

Medewerkers en vrijwilligers van Hoogerwaard gingen alle woningen langs om wentelteefjes te bakken
Onze raad van bestuurd bakte wentelteefjes voor de bewoners van Onze Stede in Steenbergen
Bewoners van Mariahove genieten van de wentelteefjes