Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

VanThuisUit is geopend!

Wat zijn we trots! Vandaag opende Conny Helder -ons voormalig bestuurder en nu minister van langdurige zorg en sport- samen met meneer Bram Gladdines VanThuisUit: een gloednieuw zorgconcept dat we samen met CZ zorgkantoor en CZ zorgverzekeraar lanceren.

VanThuisUit

VanThuisUit is dé plek voor ouderen die het liefst thuis willen blijven wonen, maar daar door dementie of lichamelijke klachten steeds meer moeite mee krijgen. Zij kunnen hier terecht voor begeleiding, behandeling en voor uiteenlopende activiteiten waarmee we hen stimuleren om thuis zo lang mogelijk een actief en betekenisvol leven te kunnen leiden. Bij alles wat we doen kijken we eerst wat de deelnemers nog wél zelf kunnen doen en als dat niet lukt, dan doen we het samen.

Officieel geopend!

De start van zo’n baanbrekend zorgconcept laten we natuurlijk niet geruisloos voorbij gaan. Vandaag was de officiële opening. Aan minister Conny Helder en Bram Gladdines de eer om het pand letterlijk met één druk op de knop te openen. Daarna kregen zij en de andere bezoekers een rondleiding waar de medewerkers van VanThuisUit hen uitgebreid informeerden over details van het concept en de achterliggende visie.

Primeur voor Steenbergen

Deze eerste VanThuisUit-locatie bestaat uit een unieke combinatie van een Dag- & Doecentrum, logeerappartementen én een team van professionals die ondersteuning bieden in de thuissituatie in de vorm van behandelingen of technologie. De ondersteuning die wij bieden is gericht op het behouden of opnieuw aanleveren van vaardigheden waar thuiswonende ouderen behoefte aan hebben voor een vrij, zelfstandig, betekenisvol en plezierig leven. In het Dag- & Doecentrum of thuis, in de vertrouwde omgeving. Zoals zij het gewend zijn. VanThuisUit.

Bram Gladdines, ook wel bekend als ‘Levensreiziger’ en daarmee het boegbeeld van ThuisWaarts, vermaakte de aanwezigen met een mooi optreden. ThuisWaarts is de naam van het programma waarmee CZ zorgkantoor, zorgverzekeraar CZ en haar coalitiepartners, waaronder tanteLouise de ouderenzorg in Nederland willen vernieuwen. VanThuisUit is het eerste zorgconcept wat onder de vlag van ThuisWaarts is gelanceerd.

Levensreiziger Bram Gladdines