Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Expertise op afstand

Soms is het in de zorg handig als je snel de hulp van een collega kunt inroepen, die op dat moment ergens anders is. Daarom werkt tanteLouise aan 'Expertise op afstand'. 

Expertise op afstand

TanteLouise zoekt naar manieren en devices om bijvoorbeeld een specialist ouderengeneeskunde, wondzorgconsulent of andere specialist op afstand laten meekijken. Het voordeel is dat u als cliënt sneller geholpen kunt worden. Denk aan situaties als:

  • Hoe mooi zou het zijn als een medewerker direct de coördinator mondzorg kan laten meekijken bij tandpijn
  • Wat te denken van de gespecialiseerd verpleegkundige die veel sneller ondersteuning kan bieden en niet meer voor elke vraag in de auto hoeft te stappen?
  • Of praktijkbegeleiders die op deze manier meer leerlingen in een kortere periode hun vaardigheden kunnen laten aftoetsen?

TanteLouise experimenteert met verschillende toepassingen. Het afgelopen jaar organiseerden we testsessies met collega's om te kijken wat voor soort devices geschikt zijn. De resultaten daarvan zijn veelbelovend en gaan we de komende tijd verder onderzoeken op onze locaties. Wordt vervolgd dus...