Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Nachtrust

Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk voor uw gemoed, gezondheid en levenslust. TanteLouise probeert die nachtrust zo optimaal mogelijk te houden. Onnodig de kamer binnengaan voor een controle, dat stoort de bewoner in zijn of haar slaap. Om dat te voorkomen gebruikt tanteLouise een bedsensoren slim incontinentiemateriaal.

Een slimme bedsensor

De bedsensor wordt  op borsthoogte onder het matras geplaatst.. De sensor geeft informatie over de druk, houding en trillingen van de bewoner. Die gegevens kunnen onze medewerkers aflezen in een app. Zo zien onze medewerkers direct of iemand erg onrustig slaapt en hulp nodig heeft. Of juist dat iemand al erg lang in dezelfde houding ligt, waardoor het beter is om van houding te wisselen. Te lang in dezelfde positie liggen kan namelijk decubitus (doorligwonden) veroorzaken.

Slaap lekker!

Deze innovatie geeft onze nachtdienstmedewerkers meer overzicht en rust: ze zijn er voor de bewoners die hulp nodig hebben, terwijl een rustige bewoner heerlijk verder slaapt zonder onnodig gewekt te worden. Daarnaast kunnen ze dankzij de informatie uit de app ook in de ochtend zorg op maat leveren. Onze medewerkers zien namelijk wie er al wakker is en wie nog lekker ligt te slapen.