Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Dorpse gezelligheid

De Nieuwe Haven

Woonzorgcentrum De Nieuwe Haven ligt centraal in het dorp Dinteloord aan de rand van een mooi park waar bewoners regelmatig in wandelen. Het kleine gebouw, waar het vriendelijk en gastvrij wonen is, biedt ruimte aan 45 ouderen met een zorgindicatie. Er zijn één- en tweepersoonsappartementen.

Kom eens langs!

De Ruyterstraat 2
4671 AW Dinteloord
0167 529 300

Routebeschrijving

Even binnenkijken...

Faciliteiten

Bewoners ontmoeten elkaar op de gang, in recreatiezaal ‘de Roef’, in eetzaal ‘Kombuis’ of in het winkeltje ‘de Parlevinker’, waar bewoners hun dagelijkse boodschappen kunnen doen. In de Roef worden regelmatig gezamenlijke activiteiten georganiseerd, zoals een creatieve middag, bingo, panbiljart, koffiedrinken, theater en zangmiddagen of -avonden. Ook kunnen bewoners gezamenlijk onder begeleiding gaan wandelen. Bijzonder is dat op donderdagen de kerken van Dinteloord een gezamenlijke bijeenkomst voor de bewoners organiseren.

Iedereen is welkom

"De Nieuwe Haven zie ik als een plek waar iedereen welkom is en zich welkom voelt, zowel bewoners, familie, medewerkers als vrijwilligers. Normen en waarden worden wederzijds gewaardeerd en gehonoreerd."

Beika Leffers, locatiemanager