Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Gemoedelijke sfeer

Heideduin

Heideduin ligt op een steenworp afstand van het gezellige centrum van Hoogerheide, fraai gelegen op de Brabantse Wal. Het woonzorgcenrum staat bekend om zijn aangename en gemoedelijke sfeer. Een echt thuis voor ongeveer 60 bewoners.

Kom eens langs!

Heistraat 12
4631 KX Hoogerheide
0164 617 100

Routebeschrijving
Bewoonster doet boodschappen in het winkeltje
Heideduin organiseerde in 2019 een rolstoeldriedaagse
De gezamenlijke woonkamer/keuken
Het restaurant is bij activiteiten altijd leuk versierd
Als u een verpleeghuisindicatie heeft, kunt u in woonzorgcentrum Heideduin prima terecht. Het gebouw heeft twee vleugels met elk twee verdiepingen en appartementen voor cliënten met een lichamelijke beperking of met een psychogeriatrische aandoening. Er is ook een kleinschalige woongroep met gezamenlijke huiskamer en keuken. Ook mensen die thuis wonen kunnen bij Heideduin terecht. Heideduin biedt dagbesteding voor mensen die thuis wonen, maar die wel extra aandacht en zorg nodig hebben.
 

Kop

Heideduin kenmerkt zich door haar bourgondische en aangename sfeer. Op de begane grond is er een gezellig, druk bezocht restaurant (tevens recreatieruimte), waar regelmatig ontspanningsactiviteiten plaatsvinden. Denk hierbij aan bingo, handwerken, sjoelen, panbiljart en koersbal.

"We streven met z’n allen dagelijks hetzelfde doel na: het bieden van een goede, oude dag aan onze cliënten, zodat ze zich geen zorgen hoeven maken en in goede handen zijn."

Esther Cleeren, locatiemanager