Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Bouwplaats Hoogerheide open op zaterdag 18 juni

De bouwplaats van ons nieuw verpleeghuis in Hoogerheide is zaterdag 18 juni opengesteld voor publiek tijdens de Dag van de Bouw. Kom jij een kijkje nemen?

Bouwplaats open

Er wordt druk gebouwd aan onze nieuwe locatie in Hoogerheide, zoals je in het filmpje onderaan deze pagina kunt zien! Op zaterdag 18 juni tussen 10.00 uur en 12.30 uur stelt bouwbedrijf De Nijs-Soffers de bouwplaats, normaal gesproken niet toegankelijk, open voor publiek.

Officieel momentje om 10.30 uur

Bezoekers kunnen een kijkje nemen en vragen stellen aan medewerkers van De Nijs-Soffers over de bouw. Om 10.30 uur is er een officieel moment, in aanwezigheid van onder meer bestuurder Ingeborg Roks van tanteLouise, een afvaardiging van de gemeente Woensdrecht én een aantal bewoners en vrijwilligers van (de wandelclub van) Heideduin. De Nijs-Soffers vertelt dan ook wat over de bouw. 

Scheldeweg

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn! De koffie staat klaar bij de bouwkeet, aan de kant van de Scheldeweg (dus niet aan de kant van de Raadhuisstraat). Bij de bouwkeet zelf zijn geen parkeerplaatsen, parkeren kan elders in Hoogerheide.

Goed om te weten: deze dag is vooral bedoeld om de bouwplaats te laten zien. TanteLouise zal er geen nieuwe informatie over bijvoorbeeld de zorgverlening of plaatsing geven. Wel zijn we natuurlijk aanwezig om belangstellenden algemene informatie te vertellen over het nieuwe verpleeghuis en kunt u onder meer de plattegrond van de begane grond bekijken. Geïnteresseerden zijn ook welkom voor informatie over werken in de zorg.

138 appartementen

Het nieuwe verpleeghuis in Hoogerheide biedt straks plaats aan 138 mensen die verpleeghuiszorg nodig hebben. Er komen onder meer woningen voor mensen met dementie en voor mensen met Parkinson. TanteLouise neemt het gebouw naar verwachting in het najaar van 2023 in gebruik.

Dag van de Bouw

De Dag van de Bouw is een initiatief van Bouwend Nederland. Tijdens deze dag stellen bouwlocaties door heel Nederland hun hekken open om mensen kennis te laten maken met het maatschappelijk belang van de bouwsector.

Uitvoerder Danny vertelt over de bouw!