Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Drukbezochte Dag van de Bouw in Hoogerheide

Bewoners, vrijwilligers, medewerkers en omwonenden namen op zaterdag 18 juni een kijkje bij de bouw van het nieuwe verpleeghuis in Hoogerheide.

Stenen in de muur

Weekend of niet: afgelopen zaterdag werd er gewoon doorgebouwd aan het nieuwe verpleeghuis aan de Raadhuisstraat in Hoogerheide. Tijdens de Dag van de Bouw metselde de heer Rongen, bewoner van Heideduin én oud-medewerker van (voorlopers van) tanteLouise, een steen in de muur van de parkeerkelder. Ook tanteLouise-bestuurder Ingeborg Roks en zorgwethouder Lars van der Beek metselden elk een steen in de muur.

(Tekst gaat verder onder foto's)

Jeroen de Nijs vertelt over de voortgang. Foto's: Gian van Eekelen
Ingeborg Roks vertelt over de plannen van tanteLouise.
Meneer Rongen, bewoner van Heideduin, metselt een van de stenen.
Mevrouw Hagenaars, bewoner van Heideduin, ziet uit naar de nieuwe locatie.
De parkeerkelder.
Bewoners van Heideduin komen ondanks de hitte een kijkje nemen.
Bezoekers kunnen terecht voor vragen en een kopje koffie.
Wethouder Rainier Schuurbiers vertelt over het belang voor de gemeente.

Open bouwplaats

Bouwgroep De Nijs-Soffers stelde de bouwplaats zaterdagochtend open voor publiek. Iedereen die dat wilde, kon een kijkje komen nemen en horen over de voortgang. Jeroen de Nijs trapte af door te vertellen dat de stempels inmiddels op de vloer van de parkeergarage staan, gereed om komende week de vloer erop te leggen. De Nijs-Soffers hoopt met kerst het hoogste punt te hebben bereikt. De bouw loopt op schema.

Verpleeghuiszorg

Onze bestuurder Ingeborg Roks en wethouder Rainier Schuurbiers vertelden over het belang van het nieuwe verpleeghuis in de gemeente Woensdrecht. “Met het nieuwe verpleeghuis kunnen we de benodigde verpleeghuiszorg in onze gemeente in de toekomst garanderen.”

Wandelclub

Een afvaardiging van de wandelclub van Heideduin was er, ondanks de hitte, ook. Waaronder mevrouw Hagenaars, die tijdens het officiële gedeelte nog aan het woord kwam. “Als we gaan wandelen, gaan we hier altijd even langs. Wie hier straks komt wonen heeft geluk. Ik hoop dat ik het nog mee mag maken.”

Prijsvraag

Op de open dag, bezocht door zo’n 100 belangstellenden, deden veel mensen mee aan de prijsvraag voor de nieuwe naam van de Raadhuisstraat. Heeft u nog een goede suggestie? Mail naar nieuwbouwraadhuisstraat@tantelouise.nl. Wie weet wint u een leuke prijs!

Heeft u een abonnement op BN DeStem? Dan kunt u het artikel over de Dag van de Bouw hier lezen.

Uitvoerder Danny vertelt over de voortgang