Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Egge van der Poel in raad van toezicht tanteLouise

Egge van der Poel volgt Robbert Huijsman op als lid van de raad van toezicht bij tanteLouise. De 41-jarige datawetenschapper is op voordracht van de cliëntenraad met ingang van 1 mei benoemd tot toezichthouder bij tanteLouise.

Robbert Huijsman, die met al zijn ervaring en kennis van de ouderenzorg veel heeft bijgedragen aan de ontwikkeling van tanteLouise, treedt eind deze maand na twee termijnen af.

Egge van der Poel past naar eigen zeggen niet in een hokje. Hij is vooral nieuwsgierig en hij heeft een missie: het fundamenteel verbeteren van de zorg door organisaties en de mensen die daarin werken ‘collectief wijzer’ te maken. Van der Poel - auteur van het boek ‘Geheelmeesters’ - is geboren in Zambia en woont met zijn gezin in Rotterdam. Hij werkte onder andere in het Erasmus MC - waar hij zijn hart verloor aan de zorg. Momenteel  is hij naast toezichthouder en docent bij het Erasmus Centrum voor zorgbestuur, als zelfstandig Data Scientist betrokken bij verschillende projecten en trajecten waarbij data-analyse bijdraagt aan het welzijn van patiënten. Eerder studeerde hij technische natuurkunde en filosofie. Die ‘versnipperde’ carrière ziet hij vooral als een verrijking, ook bij het vergroten van het leervermogen van organisaties: ‘Het zorgt er juist voor dat ik verschillende perspectieven kan belichten en met elkaar verbinden.’