Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Raad van toezicht

De samenstelling van de raad van toezicht bij tanteLouise is vanaf 1 juni 2023:

  • Piet van der Maas - voorzitter
  • Robbert Huijsman - vicevoorzitter
  • Miranda de Vries - lid
  • Liselotte Aarts - lid
  • Suzan Willems - lid
  • Toon Corver - lid

Toekomstbestendige zorg

Zowel de raad van toezicht als de raad van bestuur van tanteLouise zien het als hun taak om de goede positie van tanteLouise de komende jaren nog verder uit te bouwen.

Om de zorg aan kwetsbare ouderen in ons werkgebied toekomstbestendig te maken, is intern al een grote ontwikkeling in gang gezet die moet leiden tot nog meer expertise. Bijvoorbeeld op wat betreft het leven in vrijheid bij dementie, de ontwikkeling en toepassing van veelbelovende zorgtechnologie en een optimale inzet van talenten bij vakkundige en zelfbewuste medewerkers. Wat niet verandert zijn de onvoorwaardelijke inzet op de gelukkige cliënt, de gelukkige medewerker én - ook niet onbelangrijk - de ouderwetse gezelligheid in al onze locaties. Meer daarover lees je in ons Ondernemingsplan en Kwaliteitsplan.

Kritische vriend van tante

Lees hier de visie van onze raad van toezicht. Waartoe is de RvT er, hoe doet de RvT haar werk en wat levert het tante op?

Gerelateerde berichten