Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Hoogerwaard officieel geopend met wielerkoers

Gisteren is ons prachtige nieuwe verpleeghuis Hoogerwaard met een knaller van een wielerkoers geopend. In februari werd het verpleeghuis al in gebruik genomen, maar nu was het tijd voor de officiële opening. Het werd een feestje!

Etappes

Terwijl in Frankrijk de tour verreden werd, gingen ook in Hoogerheide de voeten op de trappers: bewoners, medewerkers, vrijwilligers en de raad van bestuur van tanteLouise sprongen op het podium op de fiets voor de Ronde van Hoogerwaard, gepresenteerd door dagvoorzitter Marlies van Lier.

Ook burgemeester Steven Adriaansen, wethouder Lars van der Beek, cliëntenraadvoorzitter Christ de Weerd en Jeroen De Nijs en Danny Robbesom van bouwgroep De Nijs-Soffers verreden fanatiek een etappe, daarbij aangemoedigd door zo’n 200 genodigden. De eindsprint werd ingezet door bewoner mevrouw Bennaars en fietsvrijwilliger Ans, die onder luid gejuich op de duofiets over de finish kwamen en de beker van Hoogerwaard in ontvangst namen.

Trots

"We zijn ontzettend trots op alle medewerkers, vrijwilligers, bewoners, mantelzorgers en leveranciers die deze mooie locatie mede mogelijk hebben gemaakt en maken”, aldus locatiemanagement Paula en Marleen. De dag werd zonnig voortgezet met heerlijk eten en drinken van alle eetkraampjes, een bmx-show, optreden van de One Two Trio-band, een photobooth in fietsthema en vooral: een hoop gezelligheid.

ZuidWest TV

ZuidWest TV maakte een mooi filmpje over de opening. Onze bestuurder Ingeborg Roks, bewoonster mevrouw Bennaars en wethouder Lars van der Beek komen aan het woord.