Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Lourdesreis 2024

Wist u dat tanteLouise in september 2024 weer op bedevaartsreis naar Lourdes gaat? Bewoners van tanteLouise kunnen zich aanmelden t/m 1 april 2024.

Bedevaart

TanteLouise gaat dit jaar naar Lourdes van zondag 22 september tot maandag 30 september. Het gaat om een 9-daagse bedevaartsreis voor bewoners van tanteLouise, met onder meer bezoeken aan de Grot, kerkdiensten, de internationale mis en gezellig koffie drinken en souvenirs shoppen.

Praktische informatie

We gaan erheen met de bus (reisduur ongeveer 16 uur) en verblijven in een 4-sterrenhotel. De kosten zijn 1.075 euro p.p. Bewoners krijgen 1 op 1 begeleiding van een zorgmedewerker van tanteLouise. Download via de knop hieronder de folder voor meer informatie.

Aanmelden

Er is plek voor 20 bewoners. Heeft u belangstelling om mee te gaan? Aanmelden kan t/m maandag 1 april 2024 door een mailtje te sturen naar lourdes@tantelouise.nl. Let op: aanmelden is geen garantie dat u mee kunt. Een arts van tanteLouise beoordeelt of u verantwoord mee kan. En waarschijnlijk zullen we moeten loten, omdat de belangstelling meestal groter is dan het aantal beschikbare plaatsen.

Eerdere ervaringen

Benieuwd hoe zo'n reis gaat? Lees over de Lourdesreis in 2022!

De Heiligdommen in Lourdes