Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Nieuw verpleeghuis tanteLouise heet Hoogerwaard

Hoogerwaard is de naam van het nieuwe verpleeghuis dat De Nijs-Soffers in Hoogerheide bouwt en dat tanteLouise naar verwachting eind 2023 in gebruik neemt.

Hoogerwaard

"Een goede naam", reageerde een bewoner van Heideduin. "Ik heb nog geboerd in die polder." En inderdaad: de naam is afgeleid van de nabijgelegen Hogerwaardpolder. TanteLouise kiest bewust voor twee o's als verwijzing naar Hoogerheide. Het verpleeghuis wordt een mooie plek op de Brabantse Wal, hoog en droog, waar bewoners, bezoekers, medewerkers en vrijwilligers gastvrij verwelkomt worden door de 'waard' - tante dus. Een plek waar men zich welkom en gewaardeerd voelt.

Projectmanager Wilfried Aper had de winnende suggestie, geselecteerd uit vele mooie inzendingen. 

Hoogste punt van de bouw

De naam werd vandaag onthuld door bestuurder Ingeborg Roks en locatiemanager Paula Vorstenbosch, tijdens de viering van het hoogste punt van de bouw. Op de bouwplaats kreeg Jeroen de Nijs uit handen van Ingeborg het traditionele pannenbier uitgereikt, als blijk van waardering voor al het harde werk. De bouw loopt nog steeds op schema.

Filmpje

Op de bouw en in De Beukenhof, Mariahove en Heideduin werd iedereen getrakteerd op een lekkere oliebol van de kraam naast de bouwplaats en op een kerstkaart met uitleg over de nieuwe naam. Aan de aanwezige bewoners, collega's en vrijwilligers op de drie locaties werd de naam onthuld in een filmpje. Dat filmpje geeft ook meteen een kijkje in de nieuwbouwlocatie én vertelt wat er na de verhuizing eind 2023 met Mariahove gaat gebeuren:

Meer weten over de nieuwbouw?

Op de locatiepagina van Hoogerwaard blijft u op de hoogte van de voortgang!

De nieuwbouwlocatie vanuit de lucht bezien