Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Nieuw verpleeghuis Hoogerwaard officieel opgeleverd

Een moment om trots op te zijn: Hoogerwaard, het nieuwe verpleeghuis van tanteLouise in Hoogerheide, is vrijdag 26 januari definitief opgeleverd! De opleverovereenkomst werd vanochtend getekend.

Getekend

Bouwgroep De Nijs-Soffers leverde het gebouw op aan het Belgische vastgoedbedrijf Cofinimmo. Cofinimmo verhuurt het pand aan tanteLouise. De opleverovereenkomst werd vanochtend getekend in brasserie De Heerlijckheid.

Volgens planning verhuizen

Dit betekent dat tanteLouise het gebouw nu officieel in gebruik heeft en we volgens planning kunnen gaan verhuizen. Ingeborg Roks, bestuurder van tanteLouise: “Dank voor de oplevering van het prachtige pand! We gaan er goed voor zorgen en onze bewoners er een mooie tijd bezorgen.” De komende weken zetten we de puntjes op de i, zodat we in de week van 19 februari kunnen verhuizen.