Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Piet van der Maas voorzitter raad van toezicht

Piet van der Maas (65) is met ingang van 1 juni de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht bij tanteLouise.

Opvolger

Hij volgt in die functie Miranda de Vries op, die begin dit jaar aantrad als de nieuwe bestuurder van Zorggroep Else Maasduinen. De Vries is nog wel toezichthouder bij tanteLouise, maar dan als lid. Volgens de governance wetgeving is het niet mogelijk om voorzitter te zijn van een raad van toezicht als je benoemd wordt tot bestuurder.

Interim

De afgelopen 5 maanden heeft Van der Maas als interim voorzitter de raad voorgezeten omdat hij bestuurder is bij zorginstelling ZorgSaam in Zeeuws-Vlaanderen. Nu legt hij die functie neer; hij gaat met pensioen. Vanaf heden is hij nu formeel voorzitter van de raad van toezicht bij tanteLouise.

Toezichthouders

De andere toezichthouders zijn Robert Huijsman (vicevoorzitter) en de leden Miranda de Vries, Liselotte Aarts, Suzan Willems en Toon Corver.