Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

TanteLouise verhuist in januari 2024 naar Hoogerwaard

TanteLouise neemt in januari 2024 haar intrek in het nieuwe verpleeghuis Hoogerwaard in Hoogerheide. Bewoners van De Beukenhof in Putte, Mariahove in Ossendrecht en Heideduin in Hoogerheide verhuizen begin 2024 naar hun nieuwe thuis.

Verhuisdata

Het grootste deel van de bewoners van de drie huidige locaties van tanteLouise in de gemeente Woensdrecht verhuist naar Hoogerwaard. Een deel van de bewoners verhuist naar of blijft in Mariahove.

In de tweede week van januari (8 t/m 12 januari 2024) verhuizen bewoners naar Hoogerwaard. Op maandag 15 en dinsdag 16 januari 2024 verhuizen bewoners van De Beukenhof naar Mariahove. TanteLouise werkt samen met verhuisbedrijf Van Egeraat.

Informatiebijeenkomsten

Bewoners, mantelzorgers, medewerkers en vrijwilligers zijn gisteren geïnformeerd over de verhuisdata. TanteLouise organiseert voor hen in oktober 2023 informatiebijeenkomsten over de verhuizing.

Waarom deze data?

Er is op dit moment nog geen definitief uitsluitsel of de nieuwbouw in Hoogerheide tijdig wordt opgeleverd om nog in 2023 te kunnen verhuizen. TanteLouise heeft daarom besloten om in januari 2024 te verhuizen, zodat bewoners, mantelzorgers, medewerkers en vrijwilligers niet vlak voor de feestdagen van woon- of werkplek hoeven te wisselen. Het geeft tanteLouise bovendien gelegenheid en tijd om de verhuizing voor te bereiden en alle zaken in Hoogerwaard en Mariahove goed te regelen.

Meer informatie

Meer informatie en veelgestelde vragen over de verhuizing zijn te vinden op www.tantelouise.nl/locaties/hoogerwaard.

Werken in Hoogerwaard?

Wellicht heb je haar al gezien: onze gloednieuwe locatie Hoogerwaard aan de Raadhuisstraat in Hoogerheide. Bewoners en medewerkers van tanteLouise verhuizen vanuit verschillende locaties in de regio naar dit prachtige nieuwe verpleeghuis. Om daar ook - met elkaar - iets moois op te bouwen. We hebben verschillende banen in de aanbieding, waaronder verzorgende IG, verpleegkundige, helpende en leef- en woonondersteuner. Wat denk je: doe jij mee?

Zo ziet straks de brasserie eruit! (artist impression)