Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Vacature voorzitter lokale cliëntenraad Stuijvenburgh

Ben jij een inspirerende leider met een hart voor cliëntenbelangen? En wil jij je op vrijwillige basis inzetten voor onze bewoners? Dan zoeken wij jou als voorzitter van onze lokale cliëntenraad!

Taken en verantwoordelijkheden

Als voorzitter van de lokale cliëntenraad ben je onmisbaar voor tanteLouise. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden zijn:

 • Het leiden van vergaderingen: Je zorgt voor een gestructureerd verloop van de vergaderingen, waarbij alle leden de kans krijgen om hun standpunten te delen en beslissingen worden genomen op basis van algemene instemming.
   
 • Stimuleren van actieve deelname: Je moedigt de leden aan om actief bij te dragen aan de discussies waarbij ieders input wordt gewaardeerd.
   
 • Coachende en begeleidende rol: Je biedt ondersteuning en begeleiding aan de leden, zodat zij hun taken optimaal kunnen uitvoeren en zich kunnen ontwikkelen binnen de raad.
   
 • Respectvol en integer handelen: Je handelt altijd met integriteit en respect voor de standpunten en belangen van alle betrokken partijen.
   
 • Prioriteiten stellen en urgentie inzien: Je kunt de belangrijkste kwesties identificeren en hierop actie ondernemen, rekening houdend met de urgentie van verschillende zaken.

Over Stuijvenburgh

Het moderne, maar vooral sfeervolle Stuijvenburgh ligt middenin een volkse en levendige buurt in Bergen op Zoom. Er zijn 66 ruime verzorgingsappartementen voor ouderen die lichte ondersteunde zorg of intensieve verpleging nodig hebben en 32 verpleegplaatsen voor dementerende ouderen.

 • Samenwerking met locatiemanagement: Je bouwt een open samenwerkingsrelatie op met het management van onze locatie, waarbij de belangen van de cliënten worden behartigd en er ruimte is voor constructieve dialoog.
   
 • Vertegenwoordiging van de cliëntenraad: Je vertegenwoordigt de lokale cliëntenraad op een professionele en respectvolle manier, zowel intern als extern.
   
 • Overzicht en inzicht in ontwikkelingen binnen de zorg: Je houdt je op de hoogte van relevante ontwikkelingen binnen de zorgsector en kunt deze vertalen naar de context van onze organisatie.
   
 • Veranderingsgericht werken: Je bent flexibel en kunt goed omgaan met veranderingen, waarbij je de belangen van de cliëntenraad altijd voorop stelt.
   
 • Onderhouden van contact met de achterban: Je werkt samen met de ondersteuning van de cliëntenraad om contact te onderhouden met onze achterban en zet je in voor cliëntenparticipatie.
   
 • Lid van centrale cliëntenraad: Als voorzitter van de lokale cliëntenraad ben je tevens lid van de centrale cliëntenraad, waarbij je een bredere rol vervult in het behartigen van cliëntenbelangen op organisatieniveau. Samen met de andere CCR-leden geef je advies bij organisatiebrede beleidsstukken.

Solliciteer

Heb jij interesse in deze uitdagende en belangrijke rol? Solliciteer dan nu en draag bij aan het verbeteren van de kwaliteit van zorg voor onze cliënten!

Stuur een mailtje naar Olga de Groot-Brepoels, ondersteuning lokale cliëntenraden. Ook als je vragen hebt kun je met haar contact opnemen. Ze is telefonisch bereikbaar op het nummer 06-16262752 en via e-mail op: olga.degroot@tantelouise.nl.