Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Verhuizing naar Hoogerwaard enkele weken uitgesteld

De verhuizing naar Hoogerwaard en Mariahove zal helaas niet plaatsvinden in januari 2024. In plaats daarvan verhuizen we in de derde en vierde week van februari 2024.

De oplevering van het nieuwe verpleeghuis Hoogerwaard aan tanteLouise zou voor de kerstperiode plaatsvinden, waardoor alle verhuizingen gepland stonden voor januari 2024. Helaas blijkt oplevering voor de kerstperiode niet meer haalbaar te zijn en is dit met een paar weken uitgesteld. Daarom verhuizen we zes weken later.

Planning

We hebben in goed overleg met verhuisbedrijf Van Egeraat nieuwe data vastgesteld. De nieuwe planning:

  • Maandag 19 t/m donderdag 22 februari verhuizen we van De Beukenhof, Mariahove en Heideduin naar Hoogerwaard
  • Dinsdag 27 en woensdag 28 februari verhuizen we van De Beukenhof naar Mariahove
  • Donderdag 29 februari is de dagverzorging in Heideduin gesloten i.v.m. verhuizing van de spullen, op vrijdag 1 maart opent de dagverzorging in Mariahove

Informatie

Alle betrokkenen ontvangen binnenkort (opnieuw) alle informatie over de verhuizing, met daarin de juiste data verwerkt. De verhuisdozen en toebehoren worden later geleverd op locaties.