Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Voor het eerst binnen kijken in Hoogerwaard

Tijdens de Dag van de Bouw afgelopen zaterdag konden mensen voor het eerst binnen kijken in Hoogerwaard.

Geverfde muren

Afgelopen zaterdag konden mensen voor het eerst binnen kijken in Hoogerwaard. Speciaal voor de Dag van de Bouw maakte bouwgroep De Nijs-Soffers twee appartementen op de begane grond al zover mogelijk gereed, inclusief geverfde muren en betegelde badkamers. Bezoekers konden ook een woonkamer van binnen bekijken en kregen uitleg over het restaurant. In het toekomstige restaurant hingen de bouwplattegronden en de moodboards met kleurstellingen van de woonkamers.

Druk bezocht

Er kwamen maar liefst 700 mensen kijken. ’s Ochtends medewerkers, vrijwilligers en veel inwoners uit Hoogerheide. ’s Middags bewoners en hun naasten. Voor veel bewoners was het nog lastig om zich echt een voorstelling te maken van hun nieuwe woning. De reacties waren overwegend positief. De kleur op de muur van de appartementen viel bij vrijwel iedereen in de smaak. Deze kleur komt in elk appartement. De gezamenlijke woonkamers worden in vier verschillende kleuren geschilderd.

Gemeenschapsgevoel

Collega's van tanteLouise gaven bezoekers uitleg en beantwoordden vele vragen. Als het gemeenschapsgevoel dat er zaterdag was een voorbode is voor de toekomst, dan komt het helemaal goed met Hoogerwaard. Bedankt aan iedereen die meehielp en langs kwam!

Later dit jaar organiseren we nogmaals een gelegenheid voor bewoners, mantelzorgers, medewerkers en vrijwilligers om Hoogerwaard van binnen te bekijken. Dat doen we als het gebouw af is.

Coördinator facilitair Marleen Arensman en locatiemanager Paula Vorstenbosch ontvangen bezoekers bij de ingang.
Bezoekers konden twee appartementen bekijken. De kleur van de muur viel bij vrijwel iedereen in de smaak.
Bezoekers konden op de plattegronden de indeling van het gebouw bekijken.