Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Webinar over VanThuisUit

VanThuisUit. Een uniek zorgconcept gericht op activering en ondersteuning van ouderen bij het leiden van een zo zelfstandig mogelijk leven thuis, in de eigen omgeving. Wil je meer weten over VanThuisUit? Volg dan het online webinar op 2 maart van 15:00 tot 16:00 uur en laat je in één uur bijpraten.

Eigen hand

Georganiseerd zowel vanuit een Dag en Doe-centrum als in hun eigen omgeving, leren ouderen om zoveel mogelijk zelfstandig te blijven en voor zichzelf te zorgen. Met de hulp en expertise van een team professionele medewerkers en de inzet van technologie.

Doelstelling van VanThuisUit is namelijk om ouderen te helpen de regie over het leven zoveel mogelijk in eigen hand te houden en hen te ondersteunen bij het leiden van een zo zelfstandig, betekenisvol en plezierig mogelijk leven. En om de zorgvraag en de gang naar het verpleeghuis af te remmen.;

Kennismaken met VanThuisUit?

VanThuisUit is een initiatief van de coalitie tussen CZ zorgkantoor, zorgverzekeraar CZ en tanteLouise dat wordt uitgevoerd onder de naam ThuisWaarts. ThuisWaarts initieert en ondersteunt vernieuwende concepten in ouderenzorg die - bij gebleken succes - opgeschaald worden naar regionaal en landelijk niveau.

Om collega’s en (zorg)professionals kennis te laten maken met VanThuisUit, organiseren we op donderdag 2 maart van 15.00 uur - 16.00 uur een webinar, waarvoor we je bij deze van harte uitnodigen.

Wat staat er op het programma?

Dagvoorzitter Simone van Trier bevraagt gasten over de motivatie achter VanThuisUit en wat het nieuwe concept precies inhoudt. Daarbij zal zij ook kritische vragen stellen: wat gaat dit nu daadwerkelijk opleveren voor de verlichting van de druk op (toekomstige) ouderenzorg?

Meekijken en meedoen?

Heb je interesse in VanThuisUit? Meld je nu aan via e-mail. Iedereen is welkom!