Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Klagen mag

U bent niet helemaal tevreden, en dan? Zorgverlening is mensenwerk en dan kan het best eens voorkomen dat de dingen niet helemaal (of misschien wel helemaal niet) naar wens verlopen. Dan mag u dat best laten weten. Sterker nog: graag zelfs! Want klagen mag. En ook al heeft dat bij veel mensen een negatieve klank en wordt het al gauw gezien als zeuren of mopperen, wij kunnen er wel wat van leren. En zo misschien onze zorg nog verder verbeteren.

Als u iets dwarszit, moet u dat vooral laten weten. Misschien stoort het u dat uw kamer niet goed is schoongemaakt of vindt u dat een medewerker u onheus bejegent. Vaak kan een gesprek met een teamleider of de locatiemanager helpen en is het probleem snel opgelost, maar als dat niet zo is, wat dan?

Klachtenfunctionaris

U kunt een beroep doen op de klachtenfunctionaris. Die luistert, denkt mee over een oplossing en wijst de weg als u toch officieel een klacht wilt indienen bij de klachtencommissie. Voor alle duidelijkheid: de klachtenfunctionaris is onafhankelijk en dus niet in dienst van tanteLouise. Wilt u eerst meer weten? Lees onze klachtenregeling, of download de folder over klachtenbegeleiding. De klachtenfunctionaris heet Wilma Maas en ze is bereikbaar per mail via onderstaande button, of telefonisch via 06-14 496 253.

Wilma Maas

Wet zorg en dwang

Vragen, problemen of een klacht?

Sinds januari 2020 geldt de Wet zorg en dwang (lees meer over de Wzd). Heeft u of uw mantelzorger een vraag over de manier waarop tanteLouise onvrijwillige zorg toepast of heeft u daarover een klacht? Dan staat de cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang, Antje Walhout voor u klaar. Zij biedt een luisterend oor en ondersteunt u bij het bespreekbaar maken van uw vragen en/of klacht en bij het zoeken naar een oplossing. Antje is onafhankelijk en dus niet in dienst van tanteLouise. Alles wat u vertelt, is vertrouwelijk en wordt niet gedeeld tenzij u daar uitdrukkelijk toestemming voor geeft. 

In deze flyer vindt u meer informatie over Antje Walhout. En op deze landelijke website vindt u meer uitleg over wat een cliëntvertrouwenspersoon Wzd doet. Of kijk het filmpje hieronder. 

De cliëntenvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang is bereikbaar per mail via onderstaande button, of telefonisch via: 06 – 216 435 86. 

Antje Walhout
Bekijk hier een filmpje over de cliëntvertrouwenspersoon Wet zorg en dwang