Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Huiselijk en knus

De Beukenhof

Dichtbij de Belgische grens, in het centrum van Putte, ligt woonzorgcentrum De Beukenhof. Wonen in De Beukenhof kenmerkt zich door een sfeervolle mix tussen het gastvrije Brabant en het bourgondische België.

Kom eens langs!

Beukendreef 2
4645 HV Putte
0164 607 230

Routebeschrijving

Even binnenkijken...

Zowel bewoners, familie, medewerkers en bezoekers beschrijven De Beukenhof als huiselijk en knus. Het is wonen op een compacte locatie: er kunnen 33 ouderen wonen. Zij hebben een eigen appartement met een badkamer en een klein keukentje. Maar de meeste mensen eten dagelijks gezellig samen in het restaurant, waar ook buurtbewoners een kopje koffie of thee kunnen drinken.

"Bewoners, mantelzorgers en vrijwilligers zorgen samen voor de huiselijke en knusse sfeer. Er is veel behulpzaamheid en onderlinge zorgzaamheid. Samen met de gezelligheid zijn dát de kenmerken van wonen in De Beukenhof." - Esther Cleeren, locatiemanager

Faciliteiten

  • Restaurant (dagelijks geopend van 08.30 tot 18.00 uur)
  • Kapsalon (op afspraak)
  • Kerkdienst (één keer per maand)