Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Een gemoedelijk thuis

Jacqueline

Woonzorgcentrum Jacqueline is een warm thuis voor zo’n 80 bewoners, gelegen aan de groene oostzijde van Bergen op Zoom. Een wat ouder pand, wat ruimschoots wordt goedgemaakt door de huiselijke sfeer en aandacht voor de bewoner. Dankzij de diversiteit aan doelgroepen is het een levendige locatie.

Kom eens langs!

Jupiterweg 20
4624 AK Bergen op Zoom
0164 287 700

Routebeschrijving

Woonzorgcentrum Jacqueline telt 80 éénpersoonsappartementen, die over een eigen badkamer en keukentje beschikken. Een aantal kamers bevindt zich op een (open) afdeling voor mensen met dementie. Er zijn ook appartementen voor kortdurend verblijf. Bij Jacqueline kijken we goed naar wat mensen willen en kunnen. We hechten veel waarde aan het in stand houden van de eigen leefstijl, maar vooral dat we bewoners hier een goed thuis kunnen bieden. Binnen de locatie bieden we zorg aan ZZP 4, 5, en 6.

Het restaurant is een echte ontmoetingsplaats voor bewoners en hun familie

Restaurant Rozenhof

Kloppend hart van Jacqueline is ongetwijfeld het sfeervolle restaurant Rozenhof, waar u met uw bezoek en medebewoners dagelijks kunt genieten van ontbijt, lunch, diner of een kopje koffie. Bewoners van de aanleunwoningen van Stadlander en externe bezoekers zijn welkom in het restaurant. Rozenhof betekent leven in de brouwerij, mede dankzij het grote aanbod van activiteiten zoals muziek, dans, gym en themamaaltijden. Waar onze bewoners met plezier gebruik van maken.

Voorzieningen

Jacqueline ligt op een steenworp afstand van het Cort Heijligerspark, sportpark Rozenoord, winkelcentrum het Zonneplein en medisch centrum De Poort. Deze plekken zijn, ook als u afhankelijk bent van een rolstoel of rollator, prima te bereiken. Ook met de voorzieningen in Jacqueline zelf zit het wel goed: er is een kapper, een winkeltje.

Ik ben trots op de samenwerking tussen zorg, facilitair en de vrijwilligers. We staan als één team voor de bewoners.

Luuk Janssen, coördinator facilitair

 

Faciliteiten

 • Receptie (dagelijks geopend van 09.00 tot 18.30 uur)
 • Restaurant Rozenhof (dagelijks geopend van 09.00 tot 18.30 uur)
 • Winkeltje
 • Kapper (op afspraak)
 • Ruimte voor behandelingen zoals fysiotherapie
 • Zaalhuur mogelijk reserveren via de gastvrouw
 • Ruim aanbod aan activiteiten
 • Transferafdeling
 • Appartementen voor kortdurend verblijf (ELV)
 • Appartementen voor respijtzorg
 • Bewoners van de aanleunwoningen van Stadlander kunnen gebruik maken van de faciliteiten van Jacqueline

Tijdelijk verblijf bij Jacqueline