Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Kom 17 juni kijken in Hoogerwaard

Zaterdag 17 juni is het de Dag van de Bouw. Dan kun je 's ochtends een kijkje komen nemen in Hoogerwaard, het nieuwe verpleeghuis van tanteLouise in Hoogerheide.

Tussen 10.00 en 12.00 uur is de bouwplaats opengesteld voor omwonenden, medewerkers en vrijwilligers van tanteLouise en andere belangstellenden. Iedereen is welkom. Het is vrije inloop; je kunt tussen deze tijden komen wanneer je wilt. Wat is er te doen:

  • Je kunt een route lopen door het gebouw met op verschillende punten uitleg door collega's van tanteLouise. Je krijgt onder meer uitleg over het restaurant en de appartementen. De route loopt - anders dan we in eerdere uitnodigingen vermeldden en anders dan in de Woensdrechtse Bode staat - op de begane grond.
  • Standjes met informatie over de bouw, het toekomstige interieur, visie op de zorg en (vrijwilligers)werk bij tanteLouise
  • Een kop koffie of thee met wat lekkers

Vooraf aanmelden is niet nodig. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het gebouw. Er is een invalidetoilet aanwezig. De ingang bevindt zich aan de Raadhuisstraat in Hoogerheide. Meer informatie vind je op deze pagina. We zien je graag de 17e!

Goed om te weten: ‘s middags is de bouwplaats tussen 14.00 en 16.00 uur open voor toekomstige bewoners en hun mantelzorgers. Zij hebben hiervoor een uitnodiging gekregen.

Voortgang bouw

In april zijn er informatiebijeenkomsten geweest over Hoogerwaard voor bewoners, mantelzorgers, medewerkers en vrijwilligers van De Beukenhof, Mariahove en Heideduin. Zodra Hoogerwaard af is, verhuist een deel van de bewoners naar Hoogerwaard in Hoogerheide en een deel naar Mariahove in Ossendrecht.

De verhuisdata zijn op dit moment nog niet bekend. Deze data zijn afhankelijk van de opleverdatum van de nieuwbouw. Die is nog niet definitief. Zodra we hier meer over weten, informeren we iedereen hierover.