Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Ouderwetse gezelligheid

Onze Stede

Woonzorgcentrum Onze Stede ligt in een volkswijk in het hart van het gastvrije Steenbergen. In Onze Stede heerst een gemoedelijke, dorpse sfeer. Een echte Brabantse sfeer, gekenmerkt door ‘ons kent ons’. Er wonen 55 ouderen en iedereen beschikt over een eigen appartement. Bij het woonzorgcentrum liggen ook aanleunwoningen.

Kom eens langs!

Rozemarijnstraat 1
4651 EL Steenbergen
0167 542 600

Routebeschrijving

Eigen regie

In Onze Stede kunnen mensen zichzelf zijn, eigen keuzes maken en zo lang mogelijk onderdeel blijven van het dagelijks leven in de gemeente Steenbergen. We stimuleren bewoners om mee te doen aan activiteiten. Er zijn geen vaste afdelingen waar men ‘bij hoort’ of ‘moet aansluiten’. We kijken naar wat iemand nog kan en ondersteunen en begeleiden bewoners in het behouden van zelfregie gericht op de sociale, fysieke en emotionele uitdagingen van het leven. 

Buurthuisfunctie

Omdat het restaurant vaak vol is met bewoners én mensen van buitenaf en er gezamenlijk wordt gekaart en gebiljart, kunnen we wel zeggen dat Onze Stede ook een buurthuisfunctie in de wijk vervult. 

Faciliteiten

  • Restaurant (dagelijks van 08.00 tot 18.00)
  • Op elke etage een gezellige ontmoetingsruimte
  • Kapsalon (dinsdag en vrijdag)
  • Winkeltje (dagelijks van 09.00 tot 11.30 uur)
  • Dag- en Doecentrum VanThuisUit

Een kijkje in Onze Stede

Kapsalon
Café de Birrus
Het winkeltje
Gezellig terras
Ontmoetingsruimte
Ontmoetingsruimte
Onze collega's tijdens een activiteit

"De afgelopen jaren is er hard gewerkt om van Onze Stede een mooie, comfortabele, fijne en moderne plek te maken. Alle appartementen en ontmoetingsruimtes zijn vernieuwd. We hartstikke trots op het eindresultaat!"

- Suzanne Bresseleers (coördinator facilitair) en Mariska Hagenaars (locatiemanager).

Nieuws