icon_gebouw

Tante’s Zorglab

Zoals je misschien wel weet, is tanteLouise volop met innovatie bezig. We testen nieuwe zorgtechnologieën. Zoals een heupairbag die botbreuken voorkomt of een slimme bril waardoor de arts of behandelaar op afstand kan meekijken met een zorgmedewerker. Geslaagde innovaties breiden we uit in ons project Anders Werken in de Zorg. TanteLouise is ook koploper op het gebied van dementiezorg: met een vernieuwende visie en de nodige zorgtechnologie houden onze bewoners met dementie zoveel mogelijk vrijheid.

Alle kennis die tanteLouise de afgelopen jaren heeft verzameld, willen we graag delen. Met onze eigen medewerkers, zodat ál onze locaties de nieuwe inzichten toepassen. En met externen, zoals collega-zorgorganisaties in binnen- én buitenland. Samen filosoferen we graag verder over de toekomst van de ouderenzorg. Daarom is er tante’s Zorglab in Steenbergen. Een fijne, lichte plek waar we bezoek ontvangen en trainingen organiseren.

Tante’s Zorglab
Drukkerij 3
4651 SL Steenbergen
info.tanteszorglab@tantelouise.nl

icon_handen_wit

TanteLouise bezoeken?

Wilt u op werkbezoek komen bij tanteLouise? Dat kan! Vanwege het coronavirus organiseren we bezoeken momenteel digitaal. Als het weer kan, ook ter plekke in tante’s Zorglab. Mail voor meer informatie en aanvragen naar info.tanteszorglab@tantelouise.nl.

“Samen met u denken we graag verder over de toekomst van de ouderenzorg.”

–  Marcha Kwisthout, locatiemanager Hof van Nassau en betrokken bij tante’s Zorglab