Je gebruikt een verouderde browser.

We zien dat je Internet Explorer gebruikt, een oude en onveilige browser. Daardoor kunnen we je niet de mooie website voorschotelen die we zouden willen.

Je bent van harte welkom in elke andere browser zoals bijvoorbeeld Chrome, Firefox of Microsoft Edge. Wij wachten hier wel, tot zo!

Turkse dagopvang

Stap binnen bij de Turkse dagopvang in residentie Moermont en kijk rond. Alles hier roept herinneringen en verhalen op. De geuren, de kleuren, de spullen. De Turkse dagopvang van tanteLouise biedt Turkse ouderen de kans om samen de dag door te brengen in vertrouwde, Turkse sfeer.

Ruimte voor traditie

Samen praten, eten, activiteiten ondernemen en bidden. Met andere Turkse ouderen én met onze zorgmedewerkers en vrijwilligers van Turkse komaf. Er is ruimte voor religie, cultuur en eigen tradities. In hun eigen, vertrouwde taal, met de hartelijkheid en warmte van het thuisland. Welkom bij onze Turkse dagopvang!

Een prettig steuntje in de rug

Traditiegetrouw zorgen kinderen voor hun ouders. Maar tijden veranderen. De combinatie van werk en de zorg voor een eigen gezin, maakt dat Turkse mantelzorgers steeds vaker tegen hun grenzen aanlopen. Dan is het fijn dat er voor vader of moeder een plek is die vertrouwd en eigen voelt. Een plek waar zij zich gehoord, gezien en op hun gemak voelen. Het geeft mantelzorgers een prettig steuntje in de rug.

Turkije dichtbij

Deelnemen aan onze Turkse dagopvang betekent een aangename, zinvolle dagbesteding voor uw vader of moeder. De Turkse tv-zender staat op, de Turkse krant ligt op tafel, er is volop heerlijk (halal) eten en er is altijd tijd voor een praatje of activiteit. Bidden kan in onze aparte gebedsruimte met wasruimte. Natuurlijk worden Islamitische feestdagen uitgebreid gevierd en samen staan we stil bij bijzondere gebeurtenissen.

Kom sfeer proeven!

De stap naar een dagbesteding kan lastig zijn, dat begrijpen wij. Daarom nodigen wij jullie van harte uit voor een rondleiding en kennismaking. Zodat jullie kunnen zien, horen en ervaren hoe het er bij ons aan toe gaat. Onze Turkse dagopvang is elke dag geopend van 9.30u tot 16.30u. De koffie en thee staan al voor u klaar. Voor de Turkse dagopvang heeft u een indicatie nodig. Heeft u vragen? Bel of mail gerust met ons Cliëntenservicebureau (0900 - 900 4444).

“Alles hier roept verhalen en herinneringen op”

Onze medewerker Zuleyha Yasar is thuis in twee culturen en weet die als geen ander te verbinden. Benieuwd naar haar werk op onze Turkse dagopvang? In ons Mantelzorg magazine verscheen en uitgebreid interview met Zuleyha. 

Zuleyha en haar moeder Elmine

Welkom bij onze Turkse dagopvang

Uğramak!

Stap binnen bij onze Turkse dagopvang. U vindt ons in residentie Moermont aan de Veilingdreef 6 in Bergen op Zoom.

T-Huis: indicatieloze dagopvang

WijZijn Traverse heeft samen met tanteLouise het T-Huis geopend. Een indicatieloze dagbesteding voor senioren met verschillende culturele achtergronden. Het T-Huis is vanaf 30 juni elke dinsdag- en donderdagmiddag geopend van 13.00 tot 16.00 uur. U kunt er dus zo binnenlopen en heeft geen Wmo-indicatie nodig. De dagbesteding is gevestigd in De Kastanje, Kastanjelaan 164 te Bergen op Zoom.

Het T-Huis in wijkcentrum Het Fort.