icon_gebouw

Woonzorgcentrum De Vossemeren

Gemoedelijke verbinding tussen buiten en binnen

Het nieuwe, multifunctionele woonzorgcentrum De Vossemeren ligt in het gemoedelijke en rustige dorp Nieuw-Vossemeer. Samen met andere voorzieningen maakt De Vossemeren onderdeel uit van het nieuwe, centrale dorpsplein.

Er is plaats voor 35 bewoners, in zowel het verpleeghuis als in de zorgwoningen. Er is ruimte voor zowel psychogeriatrische- als somatische bewoners. Wensen van bewoners worden samen met bewoners en mantelzorgers vastgelegd en afgestemd in het individuele zorg-leefplan. De activiteiten in De Vossemeren, zowel de individuele als de gezamenlijke, worden vervolgens hierop aangepast.

Eten en ontspanning nemen in De Vossemeren een bijzondere plaats in. Er is veel ruimte voor de eigenheid van de bewoners. Op de afdelingen wordt samen de dag beleefd en voelt men zich bij elkaar betrokken. Bewoners van de zorgwoningen ervaren zelfstandigheid, ruimte en privacy met de wetenschap dat zorg en begeleiding dichtbij is.

In De Vossemeren is een huisartsenpost en bibliotheek servicepunt gevestigd.

Woonzorgcentrum De Vossemeren
Dortmundstraat 18
4681 AV Nieuw-Vossemeer
T (0167) 50 75 00

icon_handen_wit

Wat De Vossemeren zo bijzonder maakt

  • Het nieuwbouwcomplex is modern en van alle gemakken voorzien, en is daarbij gemoedelijk en huiselijk.
  • Er is een sterk gevoel van ‘ons kent ons’, dat voor onderlinge betrokkenheid tussen de bewoners zorgt. Bewoners zijn er thuis.
  • Doordat er meerdere voorzieningen in en nabij De Vossemeren zijn, zoals een huisartsenpost en een markt op het plein, is het in en rondom het gebouw vaak een levendige boel.

“Het moderne gebouw zorgt voor veel licht. Het maakt een mooie verbinding tussen het gemoedelijke leven buiten én binnen.”

–  Petra Snoeijers, locatiemanager De Vossemeren