icon_gebouw

Woonzorgcentrum en verpleeghuis Heideduin

Gemoedelijk en verzorgd wonen

Woonzorgcentrum Heideduin ligt in het gemoedelijke Hoogerheide op de grens met de Brabantse Wal. Er wonen 59 ouderen, die ieder over een eigen appartementje beschikken. Er is inmiddels ook een gedeelte van het woonzorgcentrum dat als verpleeghuis wordt gebruikt. Hier zijn gezamenlijke woonkamers en bewoners kunnen er gezamenlijk koken.

Heideduin kenmerkt zich door haar bourgondische en aangename sfeer. Op de begane grond is er een gezellig, druk bezocht restaurant (tevens recreatieruimte), waar regelmatig ontspanningsactiviteiten plaatsvinden. Denk hierbij aan bingo, handwerken, sjoelen, panbiljart en koersbal. Bewoners kunnen ook deelnemen aan de actieve zit-dansclub.

Ook evenementen in Hoogerheide, zoals wielerevenementen en Koningsdag, krijgen in Heideduin veel aandacht.

Woonzorgcentrum Heideduin
Heistraat 12
4631 KX Hoogerheide
T (0164) 61 71 00

icon_handen_wit

Wat Heideduin zo bijzonder maakt

  • Heideduin wordt geprezen door haar warme sfeer, de kundigheid van de medewerkers en de respectvolle omgang met elkaar.
  • Door de kleinschaligheid van Heideduin heerst er een gemoedelijke sfeer en is het ‘ons kent ons’ wat de klok slaat.
  • Ook mensen die niet in Heideduin wonen, kunnen hier terecht. Heideduin biedt dagbesteding voor mensen die thuis wonen, maar die wel extra aandacht en zorg nodig hebben.

“We streven met z’n allen dagelijks hetzelfde doel na: het bieden van een goede, oude dag aan onze cliënten, zodat ze zich geen zorgen hoeven maken en in goede handen zijn.”

Esther Cleeren, locatiemanager Heideduin