Robotrollator LEA maakt snel nieuwe vrienden

 In Algemeen

Eerlijk is eerlijk, in het centrum voor Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ) voelde zich niet helemaal thuis. En dat lag heus niet aan LEA zelf. De cliënten van tante die in de oefentuin bij het Bravis ziekenhuis intensief revalideren, herstellen daar zo snel dat ze al weer waren vertrokken voordat LEA goed en wel kon laten zien wat ze allemaal in haar mars had! En we weten inmiddels: dat is heel wat.

Maar niet getreurd, want LEA is inmiddels verhuisd naar Residentie Moermont en heeft daar in recordtijd nieuwe vrienden gemaakt. De drie robotrollators hebben daar elk een eigen maatje en dat zes weken lang. Nou, als je dan nog niet door één deur kunt… De eerste kennismaking (de first date, zeg maar) is prima verlopen. De ene gebruiker spreekt liefdevol over ‘mijn maatje’, nummer twee roemt het gebruiksgemak en nummer drie spreekt zelfs van ‘blijde verwachtingen’. Nou, dat komt dus vast goed. Is LEA toch nog goed terechtgekomen. Bij deze het verhuisbericht!