Hippe tante zoekt échte parels

 In Algemeen

(om de ouderenzorg in West-Brabant nóg meer glans te geven)

TanteLouise biedt de beste zorg, waar thuis ook is. Daar maakt tante geen geheim van, maar het is natuurlijk leuker als anderen dat over je zeggen. Zoals het ministerie van Volksgezondheid én de Nederlandse Zorgautoriteit. Zij bestempelden tanteLouise als een van de beste zorgorganisaties van het hele land. Wow! Nu is dat voor tante geen reden om naast haar pumps te lopen, maar zeg nu zelf: welke vrouw (mannen net zo goed) vindt het niet leuk om zo’n compliment te krijgen?

Succes komt zelden aanwaaien. Ook niet bij tanteLouise. Maar wat maakt tante dan zo bijzonder? Op de eerste plaats natuurlijk de eigen medewerkers. Want als het gaat om innovatie of vernieuwing staat tante weliswaar haar mannetje, maar zorg is en blijft mensenwerk. Zeker bij tante. En mensen maken het verschil.

Het is daarom dat tanteLouise niet alleen fors investeert in de opleiding en ontwikkeling van haar eigen medewerkers, maar tegelijkertijd onverminderd speurt naar parels die de zorg op de Brabantse Wal extra glans kunnen geven. Echte zorgtoppers die het, met bezieling en met het hart op de juiste plaats (vindt tante héél belangrijk!), mogelijk maken dat iedereen in deze regio op een waardige en respectvolle manier oud kan worden.

Voordat je het antwoord geeft, is het misschien goed om te weten dat tanteLouise niet zomaar een zorgorganisatie is. Niet één van dertien in een dozijn. Bij tante kijken we anders naar hetzelfde. Hoogwaardige zorg bieden, dat wil iedereen, maar het is voor tanteLouise niet genoeg. Tante is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen die de zorg naar een nóg hoger plan tillen, naar dingen die nog niet zijn. Want die bedenken we zelf. Door anders te kijken, anders te denken en anders te doen. Als dat geen inspirerende omgeving is…

Wat bijvoorbeeld geen enkele andere zorginstelling heeft – pareltjes let op! – is de mogelijkheid om bij tanteLouise aan de slag te gaan, nog voordat je aan de opleiding tot Verzorgende IG/MMZ of Verpleegkundige begint. De scholen starten die opleidingen in februari en in september, maar alleen tante biedt aan om op elk moment van het jaar in te stappen. In het voortraject kun je onder begeleiding proeven aan het vak en krijg je bouwstenen aangereikt waar je in je opleiding mogelijk al wat aan hebt. En omdat je al meteen in dienst bent bij tanteLouise krijg je nog een salaris ook!

Wat denk je, ben jij zo’n pareltje?

Sta je – net van school of toe aan een carrièreswitch – te trappelen om in een combinatie van werken en leren een opleiding te starten en zou je dat het liefste doen bij tanteLouise (echt een leuke club hoor!), neem dan zo snel mogelijk contact op met de afdeling Personeel en Organisatie. Daar vertellen ze je precies wat voor jou de beste stappen zijn naar een glanzende toekomst. Bellen dus! En dat mag natuurlijk ook als je al een diploma hebt. Graag zelfs.

Mogelijk heb je ons telefoonnummer al, maar voor alle zekerheid geven we het nog maar een keer:
0164 713 370. Want stel dat we elkaar mislopen, dat zou pas echt jammer zijn. Toch?