Op tante kunnen we bouwen, ook in 2018!

 In Algemeen

Nog even en de kurken knallen, de keukenmeiden gillen en tante wenst ieder die haar lief is een gelukkig nieuwjaar. Voordat het zover is, kijkt tante nog even achterom naar het voorbije jaar waarin weer ontzettend veel is gebeurd. Leuke dingen, maar ook minder leuke misschien. Maar wie valt, staat op en intussen staat tante er beter voor dan ooit. Vol elan en vol vertrouwen in een glanzende toekomst.

Kijk, daar kun je op bouwen. En dat doet tante dan ook. Dat gaat niet zomaar, dat gaat in kleine stapjes. Steentje voor steentje, als het bouwen van een huis. Of in het geval van tante: het bouwen van een verpleeghuis, misschien wel het mooiste van het land. Aan de vooravond van Oud en Nieuw ligt het werk even stil, maar gelukkig hebben we de video nog. Wie het wíl zien, ziet ongetwijfeld de symboliek:
dit is tante!

Op tante kunnen we bouwen