Paashazen bij tanteLouise gespot

 In Algemeen

Tante is de afgelopen weken overspoeld met prachtige kunstwerken en knutselwerkjes. Zomaar? Nee, natuurlijk niet: er was een cadeaubon voor speelgoed te winnen! In de aanloop naar Pasen mochten alle kinderen van medewerkers van tanteLouise tot vorige week een paaskleurplaat inleveren op de locatie waar papa of mama werkt. Voor kinderen van Het Nieuwe ABG was de spannende ontknoping zaterdag al; daar sleepte Kaylee met haar prachtige creatie de hoofdprijs in de wacht. En op het Servicebureau mocht Julia zich de winnares van de wedstrijd noemen. Geheel onverwacht mocht ze na school samen met haar stoere grote broer Ralph (die ook nog wat lekkers kreeg!) mee naar ‘mama’s werk’, waar ze de prijs overhandigd kreeg door twee hele toffe paashazen! Van harte gefeliciteerd Kaylee en Julia!

Op hun Paasbest!
Twee paashazen met een mand vol chocolade eitjes, begonnen gisteren hun route bij De Lindenburgh, waar ze bewoners verrasten tijdens hun bakje koffie. Het was soms even schrikken, zo’n levensechte paashaas, maar uiteindelijk wilde iedereen wel op de foto met ze. Vervolgens ging de twee sping-in-het-velds door naar Jacqueline en Het Nieuwe ABG waar ook de nodige ‘selfies’ werden gemaakt. Een paashaas kom je tenslotte niet iedere dag tegen…

Ter afsluiting bezochten de twee de GRZ. Daar was de spanning om te snijden, want de uitslag van de paaskleurwedstrijd werd bekend gemaakt. Jammer genoeg kon de winnares van de hoofdprijs – de 6-jarige Elise – niet aanwezig zijn, maar voor de andere kunstenaars was er ook een beloning. Ondertussen haalde Amber op Stuijvenburgh de eerste prijs binnen. Van harte gefeliciteerd allemaal!