Pasar Dalam – Selamat datang!

 In Algemeen

De Indische woning in Moermont bestaat drie jaar. Alle reden voor een feestje! Wij vieren het feest graag samen en nodigen je uit voor een gezellige Pasar Dalam in Residentie Moermont. Pasar betekent markt en Dalam betekent binnen. Tijdens deze pasar kom je ogen en oren tekort. Zo komt er een Balinese danseres en een Indische band luisterend naar de naam The Volunteers. In het theater zal een doorlopende diashow zijn met foto’s uit Indonesië. Op de plaza staan diverse kramen met oosterse artikelen, waaronder houtsnijwerk, sieraden en snuisterijen. Natuurlijk is er ook een kraam met overheerlijk Indisch eten én Indische spekkoeken.

De Pasar Dalam is op zaterdag 16 juni. Vanaf 11.00 uur ben je van harte welkom (Residentie Moermont, Veilingdreef 6, Bergen op Zoom). Het feest zal duren tot 19.00 uur en de entree is helemaal gratis. Komt allen, voel en beleef de Indische sfeer en hartelijkheid! Je zult je helemaal senang voelen…