Rust roest!

 In Algemeen

 

Tante houdt in al haar locaties van 1 tot en met 5 oktober de Beweegweek! Elke dag is er een beweegactiviteit, bedoeld voor de bewoners. Doel van de beweegweek is bewegen, zich vitaal voelen en elkaar ontmoeten. Stilzitten leidt tot achteruitgang, dat is al langer bekend. Sporten is gezond, maar soms niet of maar beperkt mogelijk… Geen probleem gewone dagelijkse dingen doen is ook bewegen! De haren kammen, de tafel (helpen) dekken, mandarijntje pellen… kortom aan te sluiten bij de behoeften, wensen en mogelijkheden. Het deelnemen aan voor jezelf betekenisvolle activiteiten heeft een positieve invloed op je lichamelijk functioneren. Mooi, aan de slag! De professionals van tante gingen, na het tandenpoetsen, aan de slag met de WAVE! Jan-Kees van Wijnen en Florian Luiken zorgden maandag voor een extra glanzende en knallende start – mochten ze overigens ook zelf weer opruimen – de peptalk, een helpend handje én een wel verdiend bakje leut. Natuurlijk mag je deze natuurlijk ook zelf inschenken. Hoppa! Dinsdag gooit Conny Helder met de hele familie op het Servicebureau de handen in de lucht voor de wave. Tante is moe maar nog lang niet voldaan. Gelukkig is het nog maar woensdag… er komt nog veel meer leuks aan deze week.