Jongeren bieden senioren gratis Paaslunch aan in Hoogerheide: ‘Mooier dan dat wordt het niet’

 In Geen onderdeel van een categorie

Wat gebeurt er als vier jongeren met een hart voor de samenleving worden gestimuleerd om een activiteit te organiseren in hun dorp? Dan komt er verbinding tussen jong en oud. En dat was precies het doel van de Paaslunch die woensdag werd georganiseerd op het Raadhuisplein in Hoogerheide. De organisatie was in handen van Mike (27), Inge (21), Bente (18) en Kiki (18). Deze vier jongeren werken allemaal bij de lokale Albert Heijn en waren een challenge aangegaan om een paasevenement te organiseren. Dat is een Paaslunch geworden voor senioren. Zo’n 250 ouderen uit de gemeente Woensdrecht waren woensdag op de gratis lunch afgekomen. “Wij wilden het gelijk groot aanpakken. Het moest een spetterend evenement worden”, vertelt Mike Matthijsse. “En als ik zo om mij heen kijk, dan is dat zeker gelukt.” Tante – én zeker de bewoners van Heideduin – zijn het hier zeker mee eens het was heerlijk! ZuidWest TV heeft aandacht besteed aan het evenement, kijk het hier op het gemakje terug.